10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Deratizare si dezinfecţie vineri noapte în Paşcani

Ultima campanie de deratizare şi dezinfecţie în Municipiul Paşcani are loc vineri noapte. Sunt vizate că şi până acum spaţiile verzi, cimitirul, locurile de joacă, pieţele şi canalele.

Păşcăneni, în noapte de vineri spre sâmbătă, 18 spre 19 septembrie, va avea loc ultima campanie de dezinfecţie şi deratizare din Municipiu Paşcani pentru stârpirea insectelor dăunătoare – ţânţari, muşte, căpuşe, gândăci sau pleosnite. Tratamentele se vor face la sol, după ora 22.00. Pentru stârpirea insectelor şi acarienilor vor fi folosite anumite substanţe şi insecticide care nu dăunează sănătăţii oamenilor şi animalelor.

Suprafaţă pe care s-a acţionat în Municipiu a fost de peste 600 de hectare dintre care canale, parcuri, spaţii verzi, cimitir, pieţe, târguri, platformele de gunoi, seră dar şi străzile din oraş.

Lucrările de dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie de pe domeniul public al municipiului Paşcani sunt făcute de SC Instal Mar SRL din Iaşi. Contractul a fost atribuit direct, pentru că preţul a fost sub suma scoasă la licitaţie. Valoarea pentru toate aceste servicii este de 120.000 lei, fără TVA. Celelalte două campanii au avut loc în lunile iulie şi august.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow