23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021
23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021

Deputatul Vasile Toma: Nu renunț la Autostrada Unirii

Deputatul Vasile Toma a avut o întâlnire cu Asociațiile „Moldova vrea autostradă” și „Împreună pentru A8”. Cu acest prilej s-a discutat despre soarta Autostrăzii Unirii și, implicit, despre proiectele de infrastructură ale regiunii moldave.
”Nu renunțam la Autostrada Unirii!!
În timp ce PNL și USR PLUS au decis fără niciun scrupul că infrastructura moldavă nu reprezintă nicidecum o prioritate și au lăsat Moldova complet izolată și fără nicio șansă la dezvoltarea economică de care are atât de mare nevoie, alături de reprezentanții societății civile din Iași, respectiv organizațiile care militează pentru dezvoltarea infrastructurii din Moldova, nu renunț din a transforma obiectivul de dezvoltare a infrastructurii moldave într-o realitate care să salveze Moldova.
Din calitatea mea de secretar al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților, am răspuns cu drag și responsabilitate invitației la dialog constructiv și dezbatere de idei privitoare la identificarea soluțiilor pentru atingerea acestui obiectiv. În ultimele zile, m-am întâlnit cu Asociațiile „Moldova vrea autostradă” și „Împreună pentru A8”, organisme civile care au făcut și fac tot ce le stă în putere pentru dezvoltarea infrastructurii regiunii noastre și care reunesc specialiști și experți pe care ne putem baza cu încredere.
Personal, ca reprezentant al ieșenilor, nu m-am oprit niciun moment din a-mi dedica activitatea atingerii acestui obiectiv asumat și am deplina disponibilitate și deschidere la dialog și conlucrare cu fiecare reprezentant al societății civile în parte. Rolul benefic al acestor oameni deopotrivă inimoși și profesioniști trebuie sprijinit. De noi, cei care avem responsabilitatea reprezentării tuturor în Parlamentul României, precum și de cât mai mulți ieșeni, cât mai mulți moldoveni. Demersurile noastre conjugate vor conduce cu siguranță la atingerea obiectivului și priorităților pe care ni le-am propus. În ciuda tuturor piedicilor actualei guvernări pentru care Moldova nu a prezentat și nu prezintă nicio secundă vreo importanță.
Îi felicit pe toți reprezentanții societății civile pentru eforturile constante depuse și pentru implicarea continuă în sprijinul Iașului și al Moldovei și sper să aibă suportul civic activ al cât mai multor ieșeni, moldoveni, de pe ambele maluri ale Prutului. Împreună, nu ne vom opri din demersurile noastre, indiferent de alternanța politică la guvernare, până nu vom circula pe autostrada neîntreruptă din Iași spre Viena și din Iași spre Chișinău!”, a declarat deputatul Vasile Toma.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
23.2 ° C
24.3 °
21.2 °
59 %
1.7kmh
36 %
lun
32 °
mar
27 °
mie
29 °
joi
34 °
vin
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI