Deputatul PSD Vasile Axinte vă așteaptă la audiențe

  Slider

  Deputatul PSD Vasile Axinte vă așteaptă la audiențe

  Deputatul PSD Vasile Axinte vă așteaptă la audiențe. Doritorii se pot prezenta la sediul biroului parlamentar în ziua de vineri pentru a discuta problemele ce le aveți sau să vă înscriți pe liste de luni până vineri.  

  Dacă aveți diferite probleme și vreți rezolvare lor, deputatul PSD Vasile Axinte vă așteaptă la audințe cu speranță că se pot rezolva. Acestea au loc în fiecare vineri la sediul partidului din apropiere de Primăria Pașcani.

  “Ca de fiecare dată vă aștept și în această vineri în audiențe pentru a vă asculta problemele pe care le aveți și să încerc rezolvarea lor! Așadar, locația stabilită este la Biroul parlamentar amplasat pe strada Grădiniţei, bloc G1 B, parter, la sediul PSD din Pașcani, județul Iași. Personal voi fi în începând cu orele 9:00.” se arată într-un comunicat de presă trimis de adresa redacției noastre.

  Dacă nu reușiți să ajungeți vinerea la audiențe, un consilier al deputatului vă așteaptă de luni până vineri, în intervalul orar 8:00 -15:00 pentru a vă înscrie pe liste.

  Slider