6.9 C
Paşcani
miercuri, februarie 1, 2023

Deputatul Sorin Nacuta: Ludovic Orban si „Forța dreptei”

Am fost vineri alaturi de președintele Ludovic Orban și echipa de susținere, la prezentarea moțiunii „Forța dreptei”, în filiala Bacău.
Ședința a fost organizată de Mircea Fechet, președintele Organizației Județene Bacău, unde au participat primari, viceprimari liberali, președinți de organizații locale, consilieri județeni, consilieri locali și colegele mele din Parlament, Cătălina Ciofu și Elena Hărătău.
Partidul National Liberal se afla intr-un moment esential al existentei sale iar rezultatul alegerilor interne va fi elementul definitoriu pentru viitorul sau si de aceea este foarte important ca sa ne pastram valorile, istoria si principiile.
Colega Violeta Alexandru a precizat că în această competiție internă nu poate fi vorba de ,,suflu nou'” , deoarece libertatea de opinie și promovarea tinerilor politicieni au fost priorități ale președintelui Ludovic Orban. În aceste alegeri este vorba despre lider, iar liderii adevărați apar rar și de regulă, din rândul celor care s-au dedicat vieții de partid.
Un astfel de lider este Ludovic Orban, singirul care prin motiunea sa, prin modul cum a condus partidul, prin experiența și determinarea sa, poate face ca Partidul Național Liberal să fie coloana vertebrală a României și să asigure cu succes implementarea programele de dezvoltare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow