9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023

Deputatul Sorin Nacuta: De ce in sustin pe dl. Ludovic Orban?

Am participat joi 19 august, alături de numeroși colegi parlamentari și membri liberali din toată țara, la depunerea moțiunii și a candidaturii d-lui LUDOVIC ORBAN pentru încă un mandat la președinția Partidului Naţional Liberal.
De când am intrat în viața politică am fost doar membru al Partidului Național Liberal și am ales să rămân loial echipei și principiilor liberale.

De ce îl susțin pe dl. Ludovic Orban?
Pentru că în toți acești ani a reușit să ducă Partidul Național Liberal la rezultatele cele mai bune: câștigarea alegerilor prezidențiale, europarlamentare, cele mai multe primării, la alegerile locale și cele mai multe Consilii Județene.
Mai mult, prin moțiune de cenzură a reușit să scoată PSD-ul de la guvernare și să guverneze bine într-o perioadă foarte dificilă de pandemie, iar în prezent PNL este principalul partid de guvernare, din cadrul coaliției.
Pentru toate acestea, în luna mai, Organizația PNL Iași a dat un vot în Biroul Politic pentru susținerea candidaturii d-lui Ludovic Orban și sper să fie consecventă până la capăt cu această decizie.
Moțiunea ,,Forța Dreptei” a d-lui Ludovic Orban are în vedere următoarele obiective majore: asigurarea bunei guvernări pentru România, consolidarea poziției Partidului Național Liberal de lider al Dreptei și câștigarea alegerilor politice din 2024.
Partidul Național Liberal trebuie să-și asume rolul unei clarificări doctrinare în politică în următorii ani, prin reafirmarea și promovarea valorilor fondatoare ale Partidului Național Liberal și ale națiunii române moderne: drepturile și libertățile individuale, familia, credința creștină și națiunea.
Personal cred că Ludovic Orban a dovedit că are capacitatea, energia, forţa, priceperea și dăruirea pentru realizarea acestor obiective și pentru a întări Partidul Național Liberal.
Partidul Național Liberal trebuie să fie coloana vertebrală a României și principala forță politică pentru a dezvolta România, iar membrii liberali trebuie să fie oameni puternici care își clădesc singuri destinul și cariera, un partid de oameni care gândesc cu mintea lor și hotărăsc singuri viitorul lor și al partidului.
Președintele Ludovic Orban a transmis că se va preocupa de buna guvernare pentru români și va sprijini toate proiectele comunităților locale pentru că, la guvernare, oamenii te judecă după ceea ce faci, iar în 2024 va trebui să ne prezentăm în fața electoratului și să arătăm că ne-am îndeplinit angajamentele.
Este adevărat că în această perioadă s-au depășit limitele unei competiții oneste și decente, cu grave prejudicii de imagine și încredere pentru Partidul Național Liberal, dar am încredere că după Congresul din 25 septembrie vom avea puterea să trecem peste aceste animozități, iar dl Ludovic Orban în calitate de președinte va reuși să refacă unitatea și decența acestui partid.

Am încredere în președintele LUDOVIC ORBAN, am încredere în viitorul Partidului Național Liberal și al României!

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow