8.5 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Deputatul Ratoi, in atentia ANI

Un al parlamentar din Pascani s-ar afla in atentia Agentiei Nationale de Integritate. Dupa ce deputatul PNL Grigore Craciunescu a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese, a venit randul deputatului Neculai Ratoi sa fie cercetat pentru fapte similare. Numele lui apare pe o lista cu 47 de deputati in cadrul unei cereri, depusa de ANI la Biroul Permanent, saptamana trecuta.
Informatia a aparut in presa nationala si judeteana dar fostul primar al Pscaniului sustine ca nu stie nimic de acest demers.
Dacă bănuielile se confirmă atunci deputatul pascanean va fi declarat incompatibil de ANI, apoi vor fi trimisi in judecata. Daca vor fi gasiti vinovati ei nu vor putea ocupa nici o funcție publică timp de 3 ani. Conform jurnalistilor de la stiripesurse.ro , cei care au publicat tabelul cu deputatii care urmeaza sa fie cercetati, inspectorii ANI au solicitat conducerii Camerei Deputaților listele cu persoanele angajate in cadrul birourilor parlamentare, contractele de munca si veniturile realizate.

tabel

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow