21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Deputatul PNL Grigore Craciunescu, urmarit penal pentru conflict de interese

Deputatul Grigore Crăciunescu este urmărit penal pentru conflict de interese, fiind acuzat că în perioada 2008-2012, în calitate de primar al oraşului Paşcani, ar fi încheiat contracte cu societăţi comerciale în care fiul său era acţionar şi administrator.
Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au dispus începerea urmăririi penale faţă de deputatul Grigore Crăciunescu pentru conflict de interese, a anunţat joi Ministerul Public, într-un comunicat de presă.

Din rezoluţia de începere a urmăririi penale procurorii au reţinut că, în calitate de primar al oraşului Paşcani, funcţie deţinută în perioada 2008-2012, Grigore Crăciunescu „a îndeplinit acte şi a participat la luarea de decizii prin care s-a realizat în mod direct un folos material pentru fiul său”.

„Astfel, învinuitul a perfectat, cu încălcarea dispoziţiilor legale, mai multe contracte cu societăţi comerciale în care figurează ca acţionar principal şi/sau administrator fiul său”, a precizat sursa citată.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow