More

  Deputatul Movila: Maricel Popa paralel cu statul

  Maricel Popa este paralel cu statul. De doi ani s-au facut demersuri la Ministerul Sanatatii pentru infiintarea unor substatii de ambulanta la Gropnita si Schitu Duca, insa rezultatele au fost zero pentru ca ISU si Ministerul Sanatatii spun ca nu sunt bani.

  Peste jumatate din numarul masinilor de la Serviciul Judetean de Ambulanta Iasi pot fi date spre casare si maine, iar Ministerul Sanatatii nu a mai achizitionat nicio ambulanta noua in ultimii ani.

  La substatia de la Tibanesti, cea mai indepartata substatie de ambulanta de un spital, numarul de ambulante este foarte mic raportat la necesitati. Am facut de ani de zile demersuri la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Iasi pentru infiintarea unei subunitati ISU – SMURD la Tibanesti insa nu s-a concretizat din cauza lipsei de fonduri.

  Consilierul judetean cu atributii de presedinte, Maricel Popa, in loc sa aplice solutia implementata cu succes in celelalte judete ale tarii, de infiintare a unei asociatii prin libera exprimare a vointei de asociere a autoritatilor administratiei publice locale si institutii publice, cu scopul de a asigura asistenta medicala calificata de urgenta, mai ales in zonele greu accesibile de pe raza teritorială a județului, presedintele Consiliului Judetean prezinta iesenilor o minciuna anuntand ca va infiinta un numar de 44 de statii de salvare in judet.

  Consilierii PMP au venit mereu cu solutii pentru rezolvarea problemelor judetului, insa presedintele Consiliului Judetean le-a tratat cu neseriozitate si in bataie de joc, fie ca vorbim de proiectele initiate de liderul consilierilor judeteni PMP, dl Alin Aivanoaei, sau cele depuse de ceilalti consilieri PMP, dl Marian Uscatu si dna Camelia Ciornia.

  In ceea ce priveste proiectul initiat de dl consilier Marian Uscatu si sustinut si de ceilalti consilieri PMP, de asemenea sustinut si de seful ISU Iasi, dl general de brigadă Dan Paul Iamandi si de coordonatorul SMURD Iasi, dna Prof. Dr. Diana Cimpoiesu, pe un model aplicat cu succes in multe judete ale tarii, in loc sa-l analizeze si aprobe, dl presedinte l-a ignorat si a venit cu minciuni caracteristice de genul 44 de substatii de ambulanta.

  Domnule Maricel Popa treziti-va si nu mai mintiti, ati promis ca salvati SMURD Podu Iloaiei si nu s-a intamplat nimic.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cati ani trebuie sa mai aștepte iesenii si moldovenii pentru a circula pe autostrada spre Vest? Pentru ca actuala guvernare nu vrea sa isi...

  A fost semnat, intr-adevar, in sfarsit, contractul pentru revizuirea SF si proiectarea tronsonului de autostrada Ungheni-IASI-Tg.Neamt. Este o mica veste buna pentru Iasi, pentru regiunea...

  Monica Berescu, deputat USR PLUS: “ Accesul gratuit la legile țării este esențial pentru o democrație.”

  C.P. Am votat în Camera Deputaților la începutul lunii martie pentru transparența legislativă și pentru a facilita cetățenilor accesul liber și necondiționat la legislația...

  Sărbători Pascale liniștite, sănătate și multă bucurie!

  Cu ocazia Sărbătorilor Pascale transmit credincioşilor romano-catolici, Sărbători Pascale liniștite, sănătate și multă bucurie! Încrederea și solidaritatea ne vor ajuta...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet