4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Depozitul en gros de pe malul Siretului a fost închis. Salariaţii au furat peste 1 miliard de lei

Depozit En-Gros PascaniLovitura grea pentru administratorii unui depozit de bauturi din Pascani. In urma cu cateva zile, reprezentatii firmei Quatro Group Distribution S.R.L. cu sediul in Iasi, au fost nevoiti sa inchida punctul de lucru, de pe strada Abator din cauza furturilor comise de trei dintre angajati.

Nu mai putin de 1 miliard de lei vechi au reusit sa ia salariatii din gestiunea firmei, ultimul dintre ei fiind chiar cel care coordona activitatea ,depozitului din Pascani.

Astfel, administratorii societatii au decis sa ii trimita in somaj pe restul de 8 angajati si sa puna lacatele pe constructia aflata la baza podului peste raul Siret.

In prima faza, un pascanean a reusit sa fuga cu cateva sute de milioane de lei vechi, iar gestul acestuia a fost urmat de un alt barbat din Roman, pe nume Adrian Sorin Voinovici care ar fi reusit sa dea peste cap evidenta contabila si prin intermediul unor facturi sa obtina 35.000 de lei.

Furtul care a pus capac a fost facut pe data de 22 iulie, cand un alt pascanean pe nume Liviu Florin Mihaila, in varsta de aproximativ 40 de ani, ar fi luat suma de 558 de milioane de lei vechi.

Ca la fiecare sfarsit de weekend, in ziua de luni, barbatul care era supervisor pe punctul din Pascani trebuia sa depuna banii intr-un cont la banca BRD.

Insa, sub pretextul ca programul la sucursala este mai scurt, acesta a luat cati bani a reusit si a fugit, din primele informatii, in strainatate.

In ambele cazuri, reprezentantii firmei au depus plangeri la Politia Pascani pentru infractiunile de fals in acte si furt calificat.

Acestia au precizat pentru TV BIT, sub protectia anonimatului, ca nu este primul caz de furt de la societatile de distributie din zona Pascani si ca a devenit o practica in randul angajatilor sa se faca nevazuti cu sume importante de bani.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow