10.5 C
Paşcani
miercuri, septembrie 22, 2021
Array

Depozitul en gros de pe malul Siretului a fost închis. Salariaţii au furat peste 1 miliard de lei

Depozit En-Gros PascaniLovitura grea pentru administratorii unui depozit de bauturi din Pascani. In urma cu cateva zile, reprezentatii firmei Quatro Group Distribution S.R.L. cu sediul in Iasi, au fost nevoiti sa inchida punctul de lucru, de pe strada Abator din cauza furturilor comise de trei dintre angajati.

Nu mai putin de 1 miliard de lei vechi au reusit sa ia salariatii din gestiunea firmei, ultimul dintre ei fiind chiar cel care coordona activitatea ,depozitului din Pascani.

Astfel, administratorii societatii au decis sa ii trimita in somaj pe restul de 8 angajati si sa puna lacatele pe constructia aflata la baza podului peste raul Siret.

In prima faza, un pascanean a reusit sa fuga cu cateva sute de milioane de lei vechi, iar gestul acestuia a fost urmat de un alt barbat din Roman, pe nume Adrian Sorin Voinovici care ar fi reusit sa dea peste cap evidenta contabila si prin intermediul unor facturi sa obtina 35.000 de lei.

Furtul care a pus capac a fost facut pe data de 22 iulie, cand un alt pascanean pe nume Liviu Florin Mihaila, in varsta de aproximativ 40 de ani, ar fi luat suma de 558 de milioane de lei vechi.

Ca la fiecare sfarsit de weekend, in ziua de luni, barbatul care era supervisor pe punctul din Pascani trebuia sa depuna banii intr-un cont la banca BRD.

Insa, sub pretextul ca programul la sucursala este mai scurt, acesta a luat cati bani a reusit si a fugit, din primele informatii, in strainatate.

In ambele cazuri, reprezentantii firmei au depus plangeri la Politia Pascani pentru infractiunile de fals in acte si furt calificat.

Acestia au precizat pentru TV BIT, sub protectia anonimatului, ca nu este primul caz de furt de la societatile de distributie din zona Pascani si ca a devenit o practica in randul angajatilor sa se faca nevazuti cu sume importante de bani.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Un nou proiect pentru Școala Gimnazială Specială Pașcani

C.P. Specialii de Pașcani lansează proiectul „Împreună în școala viitorului”. Derulat de Asociația Go Care România în...

PSD impune în Parlament termene clare pentru Autostrada Unirii

În sfârșit, niciun ministru al Transporturilor și nimeni care este direct implicat în construcția și dezvoltarea infrastructurii...

ANUNŢ CONCURS, PRIMARIA CRISTESTI

Primăria comunei Cristeşti, judeţul Iaşi, cu sediul în Cristeşti, judeţul Iaşi, Str. Principală, organizează examen de promovare...

Întreruperi de apă la Deleni

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din localitatea Poiana Deleni din comuna Deleni, de 300 mc...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI