11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Demonstraţii cu câini şi expoziţie de arme, la Hîrlău și Târgu Frumos

Demonstrații cu câini și standuri cu tehnică folosită în activitatea polițiștilor au fost doar câteva dintre atracțiile pregătite pentru duminică în zonele centrale din Hîrlău și Târgu Frumos, de Ziua Poliției Române, sărbătorită în fiecare an la 25 martie.

arme hirlau

De Ziua Poliţiei Române și la Hîrlău au fost amenajate standuri expoziționale cu tehnică folosită în activitatea polițiștilor: laboratorul mobil folosit de Institutul de Criminalistică din Inspectoratul Județean al Poliției Române pentru realizarea cercetării eficiente la locul comiterii infracțiunilor și autospecialele utilizate de polițiști în misiunile operative.

ringo hirlau

Nu a lipsit și expoziție de arme aflate în dotarea luptătorilor Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale. De asemenea, au avut loc demonstrații ale câinelui Ringo din cadrul Poliției orașului. Mai mult, prichindeii au primit și broșuri cu informații utile și sfaturi despre cum să nu cadă victimă sau pradă hoților.

Mădălin Țăranu, șeful Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalităţii Iași a vorbit celor mici și despre cum să se comporte în trafic, ca pieton, bicilist sau căruțaș.

La eveniment au participat zeci de persoane, de la cei mici până la adulți care au fost interesați de dotările IPJ.

Cum era de așteptat, majoritatea copiilor doresc să devină polițiști, când vor fi mari.

Materialul video și mai multe informații în cadrul buletinului de știri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow