25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Demonstrație de forță politică la Stolniceni. Neculai Enea sprijinit de parlamentarii județului

Eveniment politic în comuna Stolniceni Prăjescu de lângă Paşcani. La sfârşitul săptămânii trecute, sâmbătă de la ora 13.30 la Căminul Cultural din localitate a avut loc şedinţa de validare a candidatului pentru Primărie, Neculai Enea. La eveniment au participat aproape 300 de membri dar şi simpatizanţi, surprinzător de mulţi pentru cei din conducerea judeţeană. Preşedintele organizaţiei, a ţinut de la bun început să anunţe că Neculai Enea este candidatul PNL pentru Primăria Stolniceni Prăjescu și că nu îl va reprimi în partid pe actualul primar care a trecut la PSD în anul 2014.

Alături de candidatul PNL s-a aflat şi fostul primar al Pașcaniului, deputatul Grigore Crăciunescu. El a subliniat calităţile colegului său de partid mai ales din perioada cât a fost viceprimar al municipiului şi că liberalii sprijină proiectele de dezvoltare pentru comuna Stolniceni Prăjescu.

Şi senatoarea Mihaela Popa a participat la şedinţa de validare a candidaturii lui Neculai Enea. Ea a cerut ca viitorul viceprimar al comunei să fie o femeie şi să fie implementate programe de asistenţă socială în şcoli.

Neculai Enea şi-a prezentat proiectele şi a vorbit despre problemele comunei. El a explicat motivele pentru care actuala conducere administrativă ar trebui schimbată prin votul cetăţenilor .

Menţionăm că alegerile locale vor avea loc pe data de 5 iunie 2015. Principalul adversar al candidatului liberal este actualul primar, Costel Hugeanu de la PSD.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow