22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Demonstrație de forță politică la Stolniceni. Neculai Enea sprijinit de parlamentarii județului

creditfix.ro
fashiondays.ro
oferta.oceancredit.ro
horacredit.ro/
elefant.ro
credius.ro
creditprime.ro
answear.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Eveniment politic în comuna Stolniceni Prăjescu de lângă Paşcani. La sfârşitul săptămânii trecute, sâmbătă de la ora 13.30 la Căminul Cultural din localitate a avut loc şedinţa de validare a candidatului pentru Primărie, Neculai Enea. La eveniment au participat aproape 300 de membri dar şi simpatizanţi, surprinzător de mulţi pentru cei din conducerea judeţeană. Preşedintele organizaţiei, a ţinut de la bun început să anunţe că Neculai Enea este candidatul PNL pentru Primăria Stolniceni Prăjescu și că nu îl va reprimi în partid pe actualul primar care a trecut la PSD în anul 2014.

Alături de candidatul PNL s-a aflat şi fostul primar al Pașcaniului, deputatul Grigore Crăciunescu. El a subliniat calităţile colegului său de partid mai ales din perioada cât a fost viceprimar al municipiului şi că liberalii sprijină proiectele de dezvoltare pentru comuna Stolniceni Prăjescu.

Şi senatoarea Mihaela Popa a participat la şedinţa de validare a candidaturii lui Neculai Enea. Ea a cerut ca viitorul viceprimar al comunei să fie o femeie şi să fie implementate programe de asistenţă socială în şcoli.

Neculai Enea şi-a prezentat proiectele şi a vorbit despre problemele comunei. El a explicat motivele pentru care actuala conducere administrativă ar trebui schimbată prin votul cetăţenilor .

Menţionăm că alegerile locale vor avea loc pe data de 5 iunie 2015. Principalul adversar al candidatului liberal este actualul primar, Costel Hugeanu de la PSD.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
22.2 ° C
22.4 °
21.2 °
87 %
1.6kmh
22 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI