More

  Demisie în legislativul din Târgu Frumos

  Array

  Un consilier local din partea Partidului Social Democrat a renunţat la funcţia din legislativul oraşului după doar două luni de mandat. Aleşii locali au luat act de demisia acestuia, depusă la începutul lunii, în şedinţa ordinară de ieri, 29 septembrie ce a avut loc la sediul administraţiei locale începând cu ora 15.00.

  Fostul consilier, Lili Ciobanu şi-a motivat demisia în faţa colegilor. Acesta a spus că urmează să dea examen la începutul lunii octombrie pentru a ocupa funcţia de director la Liceul Tehnologic “Petru Rareş” din oraş.

  Tot în cadrul şedinţei de ieri, comisia de validare a verificat dosarul lui Lucian Bodrug, supleant pe lista Partidului Social Democrat şi l-a validat în funcţia de consilier local.

  După validare, noul consilier local a depus jurământul. Acesta a jurat în faţa colegilor că va respecta constituţia şi legile ţării.

  Menţionăm că în şedinţa ordinară aferentă lunii septembrie aleşii locali au dezbătut şi votat 14 proiecte aflate pe ordinea de zi. De asemenea, la diverse s-a discutat despre acordul colectiv de muncă pentru anii 2016 – 2017 al funcţionarilor publici şi angajaţii din cadrul aparatului de specialitate al primarului oraşului Târgu Frumos.

  Foto: Lili Ciobanu

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI