12.7 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

DEMISIA SECRETARULUI ZUZAN. Proiectele anti-Apa Vital raman in asteptare

Nemultumiri la audientele de astazi de la Primaria Pascani. Unul dintre cetatenii inscrisi pe lista a cerut demisia secretarului Mircea Zuzan deaorece proietele privind revocarea delegarii serviciilor de apa si canalizare nu au intrat, nici pana acum, pe ordinea de zi. In replica functionarul Primariei spune ca in sedinta de astazi nu s-ar fi putut dezbate aceste proiecte dar ca pana acum ele au fost amanate pentru ca nu au avizele de la serviciile si comisiile de specialitate.
Initiatorii celor doua proiecte au cerut explicatii de la viceprimar, cel care a stat astazi de vorba cu pascanenii. El a spus ca cele doua proiecte nu pot fi dezbatute in regim de urgenta pentru ca asa ar fi spus secretarul.

In replica Mircea Zuzan spune ca a respectat toate prevederile legale si ca altcineva ar avea interes sa impiedice dezbaterea celor doua proeicte. El a mai spus ca documentele puteau fi dezbatute chiar si in sedinta de la sfarsitul lunii trecute daca ar fi avut avizele serviciilor si comisiilor de specialitate.
Mentionam ca pentru initiarea celor doua proiecte de hotarare au fost stranse peste 3000 de semnaturi din partea unor pascaneni. De asemenea au avut loc si doua dezbateri publice in cadrul carora cetateniii au cerut ca serviciile de apa si canalizare se fie din nou date spre administrare operatorului pascanean. Zilele trecute consilierii PSD au hotarat sa organizeze un referendum pe aceasta tema, cel mai probabil inainte sau imediat dupa sarbatorile de iarna.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Pășcănean premiat la „Cupa Portas” la șah

   In zilele de 21 si 22 mai ,la Botosani...

Acțiune pentru siguranța comunității la Hîrlău

La data de 21 mai a.c., polițiștii Poliției Orașului...

Scandalagii amendați la Pașcani

La data de 22 mai a.c., polițiștii Poliției Municipiului...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow