More

  Demersuri pentru redeschiderea spitalului din Targu Frumos

  Array

  Administratia locala din Targu Frumos face demersuri pentru redeschiderea Spitalului Orasenesc. Edilul, Ionel Vatamanu, ar vrea ca unitatea medicala sa functioneze ca sectie externa a Spitalului de Urgenta Pascani si a cerut ajutorul directorului, Costica Panzaru.

  Maine, la ora 11:00, la sediul Primariei Targu Frumos va avea loc o sedinta de importanta majora pentru locuitorii orasului. Consilierii locali, impreuna cu primarul, se intalnesc cu directorul Spitalului de Urgenta Pascani, Costica Panzaru, pentru a discuta ce conditii trebuie sa indeplineasca ca spitalul din oras sa fie redeschis ca sectie externa a unitatii medicale din Pascani.

  Initiativa apartine edilului, care a precizat ca va face toate demersurile ca spitalul sa functioneze incepand de la sfarsitul anului curent. In acest sens, in sedinta de Consiliul Local din aceasta luna va propune renuntarea la unele investitii prinse in bugetul local, iar banii sa fie redirectionati catre dotarea spitalului.

  Potrivit primarului, sectia de radiologie care este data in comodat pe o perioada de cinci ani medicului Ali Ghneim ar putea reveni in componenta spitalului. Asta deoarece in contract este prevazuta o clauza prin care actul se reziliaza daca apare posibilitatea de redeschidere a unitatii spitalicesti.

  Mentionam ca spitalul din Targu Frumos a fost inchis in 2011, prin ordin de ministru chiar daca deservea sute de mii de oameni.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI