10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Demersuri pentru investitii la Harlau

Demersuri administrative pentru doua proiecte din Harlau. Edilul orasului va merge maine la Bucuresti pentru a gasi finantare pentru finalizarea constructiei unei gradinite si modernizarea Spitalului Orasenesc.

Lucrarile la gradinita cu opt sali de clasa au inceput in anul 2007 si au fost alocate pana acum 5.5 milioane de lei. Ar mai fi nevoie de inca 2.3 milioane pentru ca prescolarii sa poata invata in unitatea de invatamant. Primarul orasului, Constantin Cernescu, va merge la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice pentru a face rost de finantare.

Cel de-al doilea proiect prevede modernizarea Spitalului Orasenesc. In acest sens, se cauta bani de la Ministerul Sanatatii.

Tot maine, la Bucuresti, edilul va participa si la o dezbatere privind sumele acordate de Guvernul Romaniei pentru echilibrarea bugetelor locale.

Mentionam ca pe lista de investitii pentru anul 2015 sunt trecute repararea strazilor si aleilor de printre blocuri, amenajarea unui teren de sport si cofinantarea proiectelor europene.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow