20.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
20.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Demersuri pentru amenajarea unor terenuri de sport multifunctionale in zona scolilor din Pascani si suburbii

Demersuri pentru amenajarea unor terenuri de sport multifunctionale in zona scolilor din Pascani si suburbii

Demersuri pentru amenajarea unor terenuri multifunctionale sau de tenis in municipiul Pascani si suburbiile Lunca, Gastesti si Blagesti. Astazi, primarul municipiului, Dumitru Pantazi, a mers in teren pentru a identifica locatiile unde ar urma sa fie realizate aceste investitii.

Acestea ar urma sa fie amplasate in imediata apropiere a unitatilor de invatamant, pentru ca elevii sa poata avea acces rapid. In oras, vor fi facute langa Liceul Tehnologic Economic Nicolae Iorga si Gradinita cu Program Prelungit nr.3, de pe strada Izvoarelor.

Potrivit celor spuse de edil, Clubul Sportiv Municipal Pascani a solicitat amenajarea acestor terenuri, tocmai pentru ca elevii sa aiba posibilitatea de a face mai mult sport. In functie de spatiu, vor fi facute multifunctionale pentru diferite sporturi sau doar pentru tenis.

Se va intocmi un proiect de hotarare care va fi supus dezbaterii Consiliului Local Pascani, apoi se vor face studii de fezabilitate si se va gasi sursa de finantare, precizeaza autoritatile.

Mentionam ca in prezent municipiul Pascani este deficitar in ceea ce privesc locurilor unde copiii sau pascanenii pot face sport. In oras, este un singur teren de tenis in zona Deal, in spatele blocului Moldova.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
20.8 ° C
21.5 °
17.8 °
88 %
1.7kmh
0 %
vin
30 °
sâm
31 °
Dum
31 °
lun
32 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI