2.6 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021
Array

Delia Matache pe scena Casei de Cultura. Invitat special al Balului Bobocilor de la CNMS

 

 

 

 

 

 

Cantareata Delia Matache vine direct de pe platourile de filmare ale emisiunii Factorul X de la Antena 1 la Balul Bobocilor de la Colegiu National Mihail Sadoveanu din Pascani. Balul va avea loc sâmbătă, 10 noiembrie la Casa de Cultură începând cu ora 16.30. Prețul unui bilet este de 20 de lei și se găsesc în vânzare la organizatorii balului. Cei 16 elevi de clasa a IX a care s-au inscris in competitie se pregatesc intens pentru a trece cu bine de cele trei probe pregatite de organizatori. After party va avea loc în Rotariu’s Club & Lounge Sodomeni, pretul biletului fiind de 10 lei.

Debutul muzical al Deliei si l-a facut cu trupa N & D alaturi de Nick, proiect cu care a cunoscut succesul la nivel national. In anul 2003, dupa despartirea de N & D, Delia alege sa se lanseze solo, cariera ei cunoscand o evolutie extraordinara. Succesul a inceput sa ia amploare in vara anului 2011, perioada in care Delia s-a relansat cu „Dale” – single care a intrat in topurile celor mai importante radiouri din Romania si ce a fost licentiat in multe tari din Europa, Mexic si altele.  Tot in 2012, Delia a participat la prima editie “Te cunosc de undeva!” din Romania, concurs la care a castigat locul 3.

In prezent, Delia este implicata in multe proiecte muzicale si a acceptat propunerea de a face parte din juriul X Factor – sezonul 2.

ziarulorizont.info

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Declarația pe propria răspundere care trebuie completată de persoanele nevaccinate. DOCUMENT

Odată cu adoptarea noilor restricții în Capitală persoanele nevaccinate vor putea să iasă din casă doar cu...

După ce au dublat sau chiar triplat prețurile, firmele de asigurări acceptă plata polițelor RCA în rate

Polițe RCA plătite și în rate - este oferta unor firme de asigurări, după ce din cauza...

Hotărâre CNSU: România va solicita ajutor internaţional în lupta cu COVID – medicamente, echipamente, echipaje şi echipe medicale

România cere sprijin internaţional pentru gestionarea pandemiei de coronavirus, iar CNSU a adoptat, sâmbătă seară, o decizie...

Reţeaua “Târgu”: tăiau certificatele verzi Covid-19 ca pe biletele de autobuz pentru navetişti

Doi tineri din Târgu Frumos care făceau cărăuşie ilegală de persoane Iaşi - Marea Britanie au fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI