13.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

Delia Matache pe scena Casei de Cultura. Invitat special al Balului Bobocilor de la CNMS

 

 

 

 

 

 

Cantareata Delia Matache vine direct de pe platourile de filmare ale emisiunii Factorul X de la Antena 1 la Balul Bobocilor de la Colegiu National Mihail Sadoveanu din Pascani. Balul va avea loc sâmbătă, 10 noiembrie la Casa de Cultură începând cu ora 16.30. Prețul unui bilet este de 20 de lei și se găsesc în vânzare la organizatorii balului. Cei 16 elevi de clasa a IX a care s-au inscris in competitie se pregatesc intens pentru a trece cu bine de cele trei probe pregatite de organizatori. After party va avea loc în Rotariu’s Club & Lounge Sodomeni, pretul biletului fiind de 10 lei.

Debutul muzical al Deliei si l-a facut cu trupa N & D alaturi de Nick, proiect cu care a cunoscut succesul la nivel national. In anul 2003, dupa despartirea de N & D, Delia alege sa se lanseze solo, cariera ei cunoscand o evolutie extraordinara. Succesul a inceput sa ia amploare in vara anului 2011, perioada in care Delia s-a relansat cu „Dale” – single care a intrat in topurile celor mai importante radiouri din Romania si ce a fost licentiat in multe tari din Europa, Mexic si altele.  Tot in 2012, Delia a participat la prima editie „Te cunosc de undeva!” din Romania, concurs la care a castigat locul 3.

In prezent, Delia este implicata in multe proiecte muzicale si a acceptat propunerea de a face parte din juriul X Factor – sezonul 2.

ziarulorizont.info

 

Alte articole