19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Deleni: Pompierii pascaneni cauta o persoana care s-a inecat

Pompieri interventieUn echipaj de pompieri din Pascani efectueaza, in aceste momentE, cautari a unei persoane care s-a inecat. Patru angajati ai ISU, s-au deplasat in aceasta dimineata in comuna Deleni, dupa ce postul de Politie din Harlau a sesizat disparitia unui barbat.

Persoana despre care se presupune ca s-a inecat se numeste Constantin Popovici si are 34 de ani. Acesta se afla intr-o barca, pe un lac din zona, moment in care mai multi cetateni au observat cum a cazut in apa si nu a mai iesit la suprafata. Deoarece Subunitatea din Pascani este specializata in astfel de interventii, pompierii din Harlau au cerut sprijinul colegilor din municipiul nostru. Pompierii pascaneni condusi de maiorul Gelu Isticioaia, au ajuns la fata locului cu doua barci si continua cautarile pentru recuperarea cadavrului.

Din primele investigatii se pare ca barbatul disparuse de acasa de cateva zile. De urma acestuia ar fi dat paznicului unui iaz, care a gasit hainele barbatului pe malul apei. Singura ipoteza a anchetatorilor pana in momentul de fata este ca barbatul s-ar fi aflat la braconaj atunci cand s-a intamplat tragedia.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow