33 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Deleni: Bărbatul dispărut în apele unui iaz a fost găsit

Inecat DeleniPersoana data disparuta in apele unui lac de pe raza localitatii Deleni a fost gasita. Deoarece nu a mai trecut pe acasa de cateva zile, rudele l-au dat in urmarire pe Constantin Popovici, in varsta de 34 de ani. Localnicii care locuiesc in zona iazului au intrat la banuieli cand au descoperit hainele barbatului pe marginea apei.

In cursul zilei de vineri, un echipaj format din patru pompieri pascaneni au fost solicitati de postul de politie din Harlau, pe raza comunei Deleni, in satul Maxut, pentru operatiuni de cautare a unui barbat care s-a inecat.

Acestia s-au deplasat la fata locului cu doua barci iar dupa mai multe ore de cautare au reusit sa gaseasca trupul barbatului.

Din primele cercetari se pare ca localnicul se afla la braconaj, in momentul in care a fost inghitit de ape insa anchetatorii vor trebui sa stabileasca de ce acesta a renuntat la haine pentru a pescui.

In cauza a fost deschis un dosar penal de moarte suspecta, iar oamenii legii continua cercetarile pentru a stabilit exact conditiile in care pescarul si-a pierdut viata.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow