2.4 C
Paşcani
marți, martie 28, 2023
Array

Deleni: A încasat cuţite în piept după o ceartă cu un consătean

Bătut şi înjunghiat de un consătean. Marius M., în vârstă de 28 de ani, din localitatea Maxut, judeţul IaşI, a fost transportat de urgenţă la Spitalul „Sfântul Spiridon“ după ce a suferit răni grave în urma unui conflict.

Se pare că pe fondul unei discuţii în contradictoriu, tânărul ar fi fost atacat de un consătean cu un cuţit, provocându-i leziuni la nivelul pieptului şi capului. În urma loviturilor încasate, tânărul şi-a pierdut cunoştinţa. Martorii au alertat imediat autorităţile, iar o ambulanţă s-a deplasat la faţa locului şi a dus victima la Spitalul din Hârlău, cea mai apropiată unitate medicală. Acolo, medicii l-au stabilizat, din cauza rănilor grave suferite a necesitat transferul, cu un echipaj SMURD, la Iaşi, pentru a fi operat.
„Pacientul prezenta un hemotorax masiv drept (acumularea de sânge în cavitatea pleurală – n.r.) şi un pneumotorax stâng (acumulare de aer în cavitatea pleurală – n.r.), prin plăgi înţepate cu cuţitul parasternal drept şi axilară stângă. O echipa de medici de la chirurgie toracică şi chirurgie vasculară au intrat în sala de operaţii cu pacientul“, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon“.
Din cauza traumatismului cranio – cerebral suferit, tânărul nu şi-a putut aminti exact ce s-a întâmplat şi cu cine s-a bătut. El va rămâne internat şi în zilele care urmează, sub supravegherea medicilor, pentru tratament.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Cine are dreptate? Masini distruse, sofer ranit

  Doua autoturisme distruse in urma unui accident rutier. Evenimentul...

Trei zile de restrictii, de circulatie, in centrul Pascaniului

  Restrictii de circulatie in centrul municipiului Pascani in perioada...

Stolniceni -Prajescu: 105 de la Unirea Basarabiei cu România – VIDEO

Unul dintre cele mai importante momente istorice ale natiunii...

Stalp de telecomunicatii, rupt de vant

Semnal de alarma pe strada Stefan cel Mare din...

Alegeri PSD la Tatarusi, Motca si Miroslovesti

  Seria conferintelor PSD in zona Pascani pentru alegerea presedintelor...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow