20.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Deleni: A crescut numarul infractiunilor si abandonul scolar

Statistica ingrijoratoare in comuna Deleni. In ultima perioada, numarul furturilor a crescut alarmant, conform raportului prezentat de reprezentantii Politiei in sedinta de la sfarsitul saptamanii trecute. Din cele 12 localitati subordonate Sectiei de Politie Rurala Harlau, comuna Deleni se afla printre primele comune cu rata cea mai mare de infractiuni. Mai mult, consilierii locali au spus ca politistii sunt mai mereu de negasit iar sediul Politiei este de cele mai multe ori, pustiu. Pentru a rezolva aceasta problema consilierii au cerut ca numarul patrulelor de politie sa fie marit, iar agentii sa se implice mai mult in rezolvarea problemelor localnicilor si gasirea celor care sunt vinovati.

Edilul comunei, Dumitru Prigoreanu, a precizat ca o alta problema in comunitate reprezinta faptul ca minorii consuma din ce in ce mai mult bauturi alcoolice la magazinele din comuna. In cazul in care comerciantii vor mai vinde alcool minorilor, acesta a mentionat ca nu va mai elibera autorizatii de functionare.

Nici situatia din invatamant nu este lipsita de probleme. Directorii de scoli se confrunta cu absenteismul si abandonul scolar iar una din principalele cauze este lipsa parintilor care sunt plecati in strainatate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow