More

  Portughezii ne vor banii

  Array

  Vizita surprinzatoare la Primaria Pascani din partea unor oameni de afaceri portughezi. Vineri dupa amiaza, delegatie din partea Gruplui Lena, o firma de constructii civile si gestionarea deseurilor cu afaceri in trei continente Asia, Africa si Europa, a discutat cu reprezentantii admisnitratiei locale. Nu pentru a investi la Pascani, ci pentru asi prezenta serviciile si ofertele.

  Ei si-au anuntat intentia de a executa lucrari civile sau pentru gestionarea deseurilor, pentru asi imbunatati portofoliul de lucrari din Romania. Reprezentantii Primariei Pascanil le-au prezentat portughezilor proiectele aflate in derulare si i-au invitat sa se insrie la licitatiile care urmeaza sa aiba loc pe parcursul acestui an, cel mai tentant fiind Planul de Dezvltare al Zonei Vale, proiect prin care urmeaza sa fie asfaltate cca 5 km de strazi, iar Esplanada si scarile de legatura dintre Deal si Vale urmeaza sa fie reabilitate.

  Mentionam ca, cele 5 mil de euro din fonduri europene alocate pentru PID sunt vante si de societatile din Pascani. Pentru a indeplini conditiile de participare la licitatie, acestea sunt nevoite sa se asocieze si sa prezinte oferte comune.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet