1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Dedeman, în curs de autorizare pentru un magazin la Pașcani

Compania Dedeman, liderul naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, confirmă faptul că va deschide un magazin în municipiul Pașcani. Într-un răspuns pentru BIT TV, reprezentanții lanțului de retail au precizat faptul că sunt în curs de  autorizare a unui magazin în municipiul Pașcani, pe care îl vor construi pe un teren deja achiziționat de companie pe strada Grădiniței.

Este vorba despre o porțiune din fosta clădire a Integratei, în apropiere de magazinul Jysk.

Într-o conferință de presă de la Primăria Municipiului Pașcani, edilul, Marius Pintilie, a precizat că a cerut o întâlnire cu reprezentanții DEDEMAN pentru a discuta despre organizarea unui sens giratoriu mare cu două benzi, în locul celui deja existent, provizoriu, amenajat cu balize. Deocamdată nu au fost emise autorizațiile de construcție pentru magazin, ci doar pentru un totem și câteva alte lucruri simple.

De precizat este faptul că Dedeman este afacerea de succes a doi antreprenori români care, începând cu anul 1992, au dezvoltat lanțul de retail cu materiale de construcții și produse pentru amenajări interioare de tip Do-It-Yourself (DIY), destinat celor ce doresc să-și construiască și să-și amenajeze căminul.

Gama produselor comercializate depășește numărul de 60.000 de produse în magazinele și 85.000 online, pe site și în aplicație, acestea provenind de la producători naționali în proporție de aproximativ 85% sau din importuri.

În țară sunt 57 de magazine, cu suprafață între 7.500 și 18.000 mp și în total sunt peste 12.000 de angajaţi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow