15.8 C
Paşcani
duminică, octombrie 2, 2022
Array

Declaraţiile la Fisc se depun până pe data de 21 decembrie

- Advertisement -

Angajaţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Iaşi vor intra în vacanţă mai devreme pentru contribuabili, care trebuie să depună principalele declaraţii fiscale până pe data de 21 decembrie.

Până la aceeaşi dată, organizatorii de jocuri de noroc trebuie să achite taxa pentru licenţa de organizare a jocurilor aferentă anului 2015 şi taxa anuală pentru autorizaţia de exploatare pentru trimestrul următor, iar contribuabilii care obţin venituri din activităţi independente trebuie să efectueze plăţile anticipate aferente ultimului trimestru din acest an. De asemenea, firmele străine cu reprezentanţă în România  vor plăti tranşa a doua din impozitul pe reprezentanţă, iar titularii licenţelor pentru prospectarea sau exploatarea resurselor minerale vor plăti taxa specifică.

Formularul 100 privind obligaţiile de plată la bugetul de stat şi formularul 112 privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate pe luna precedentă trebuie depuse până pe 21 decembrie. Acelaşi termen de depunere îl au şi contribuabilii care trebuie să depună decontul de taxă pe valoare adăugată (formular 300), decontul special de taxă pe valoare adăugată pentru luna noiembrie (301), declaraţia privind TVA colectată datorată de persoanele impozabile cu cod de înregistrare în scopuri de TVA anulat (311) şi declaraţia privind sumele rezultate din ajustarea/corecţia TVA (307).

continuarea pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow