More

  Decizie politica : Pesedistul Eduard Dumea, in locul pedelistei Georgeta Sandu, la conducerea RAGCL

  Array

  Pedelista Georgeta Sandu are zilele numerate in functia de director al regiei locale de termoficare. Conducerea PSD Pascani a decis, la sfarsitul saptamanii trecute, demararea procedurilor administrative pentru schimbarea din functie a actualului director de la RAGCL cu Eduard Dumea, consilier local PSD.
  ,, A fost o decizie politica, urmand ca primarul sa gaseasca solutiile legale privind rezolvarea acestei probleme. …,, a precizat pentru ziarul Orizont.info, consilierul Eduard Dumea.

  In replica directoarea de la RAGCL spune ca schimbarea ei pe criterii politice ar fi un abuz din partea actualei majoritati din cadrul Consiliului Local.
  ,,Am aflat si eu ca se doreste schimbarea mea din functie. Astept sa vad care vor fi motivele si mai ales modalitatea legala prin care acesta decizie politica va fi pusa in practica. Stim cu totii cat de greu a fost sa mentinem pe linia de plutire acesta regie, sa gasim solutii pentru a nu fi inchisa asa cum voiau unii politicieni, iar acum cand au mai scazut datoriile, se urmareste schimbarea mea din functie….,, a spus Georgeta Sandu.

  Totodata ar urma sa fie schimbata din functie si directorul tehnic, Doina Craciun sustinuta de PDL. In locul acesteia ar urma sa vina liberalul Sorin Nacuta, inginerul sef al regiei.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  Reportaj despre un elev de la Liceul Special Târgu Frumos, devenit profesor în școala de unde a pornit în viață – VIDEO

  Avea doar 9 ani când o afecţiune oftalmologică îl lăsa fără vedere. Dar nu şi fără speranţă. A terminat şcoala, a făcut facultatea şi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI