More

  Decizie politica : Pesedistul Eduard Dumea, in locul pedelistei Georgeta Sandu, la conducerea RAGCL

  Array

  Pedelista Georgeta Sandu are zilele numerate in functia de director al regiei locale de termoficare. Conducerea PSD Pascani a decis, la sfarsitul saptamanii trecute, demararea procedurilor administrative pentru schimbarea din functie a actualului director de la RAGCL cu Eduard Dumea, consilier local PSD.
  ,, A fost o decizie politica, urmand ca primarul sa gaseasca solutiile legale privind rezolvarea acestei probleme. …,, a precizat pentru ziarul Orizont.info, consilierul Eduard Dumea.

  In replica directoarea de la RAGCL spune ca schimbarea ei pe criterii politice ar fi un abuz din partea actualei majoritati din cadrul Consiliului Local.
  ,,Am aflat si eu ca se doreste schimbarea mea din functie. Astept sa vad care vor fi motivele si mai ales modalitatea legala prin care acesta decizie politica va fi pusa in practica. Stim cu totii cat de greu a fost sa mentinem pe linia de plutire acesta regie, sa gasim solutii pentru a nu fi inchisa asa cum voiau unii politicieni, iar acum cand au mai scazut datoriile, se urmareste schimbarea mea din functie….,, a spus Georgeta Sandu.

  Totodata ar urma sa fie schimbata din functie si directorul tehnic, Doina Craciun sustinuta de PDL. In locul acesteia ar urma sa vina liberalul Sorin Nacuta, inginerul sef al regiei.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Electrocasnicele vor avea o nouă etichetă energetică în UE. Ce schimbări aduce noua scară de consum de la 1 martie

  Uniunea Europeană introduce o nouă etichetă energetică îmbunătățită a UE pentru aparatele de uz casnic în toate țările europene, care urmează să fie implementată...

  Ce este AMOC. E la cel mai scăzut nivel din ultimii 1.000 de ani și poate aduce apocalipsa în Europa și SUA

  Circulația Oceanului Atlantic care stă la baza Curentului Golfului (Gulf Stream), sistemul meteorologic ce produce vremea caldă și moderată în Europa, este la cel...

  Cum se va schimba clima României până în 2100. Nepoţii noştri nu vor mai şti ce e zăpada

  După furtuna care a lovit Capitala sâmbătă seară, experţii atrag atenţia că ne îndreptăm spre o eră deloc plăcută din punct de vedere termic. Fenomene...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp