17.3 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Decizie politica : Pesedistul Eduard Dumea, in locul pedelistei Georgeta Sandu, la conducerea RAGCL

Pedelista Georgeta Sandu are zilele numerate in functia de director al regiei locale de termoficare. Conducerea PSD Pascani a decis, la sfarsitul saptamanii trecute, demararea procedurilor administrative pentru schimbarea din functie a actualului director de la RAGCL cu Eduard Dumea, consilier local PSD.
,, A fost o decizie politica, urmand ca primarul sa gaseasca solutiile legale privind rezolvarea acestei probleme. …,, a precizat pentru ziarul Orizont.info, consilierul Eduard Dumea.

In replica directoarea de la RAGCL spune ca schimbarea ei pe criterii politice ar fi un abuz din partea actualei majoritati din cadrul Consiliului Local.
,,Am aflat si eu ca se doreste schimbarea mea din functie. Astept sa vad care vor fi motivele si mai ales modalitatea legala prin care acesta decizie politica va fi pusa in practica. Stim cu totii cat de greu a fost sa mentinem pe linia de plutire acesta regie, sa gasim solutii pentru a nu fi inchisa asa cum voiau unii politicieni, iar acum cand au mai scazut datoriile, se urmareste schimbarea mea din functie….,, a spus Georgeta Sandu.

Totodata ar urma sa fie schimbata din functie si directorul tehnic, Doina Craciun sustinuta de PDL. In locul acesteia ar urma sa vina liberalul Sorin Nacuta, inginerul sef al regiei.

Orizont.info

Alte articole