20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Decizie – joi și vineri nu se fac ore în școlile din mediul rural

- Advertisement -

Decizie – joi și vineri nu se fac ore în școlile din mediul rural

Joi și vineri nu se fac ore în școlile din mediul rural din Iași, a decis Comitetul pentru Situații de Urgență. Decizia a fost luată într-o şedinţă a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență care a avut loc astăzi, 11 ianuarie, de la ora 14:00, la sediul Consiliul Judeţean.

Acestea se datorează codurilor de vreme rea – viscol și ger în județul Iași. Unitățile de învățământ din Municipii și orașe au program normal, cursurile desfășurându-se fără nici o problemă.

„Având în vedere conditiile meteo, s-a decis menținerea suspendării cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar din mediu rural din județul Iași în zilele de 12 și 13 ianuarie 2017. Vor fi făcute cursuri doar în localitățile urbane: mun. Iaşi, mun. Paşcani și oraşele Hârlău, Tg. Frumos şi Podu Iloaiei. Este recomandat ca elevii care trebuie să se deplaseze între localități, pe distanțe mari sau din zone cu trafic îngreunat să rămână acasă, urmând ca școlile să motiveze absențele la solicitarea părinților.” a precizat prefectul Iașului, Marian Grigoraș

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow