More

  Decizie finala. Distractie la dublu pentru pascaneni, in aceasta vara

  Array

  Hotarare finala in legatura cu editia din acest an a ,,Zilelor Municipiului Pascani”. Evenimentul va fi organizat in primul weekend din luna iulie, chiar daca cu o saptamana inainte vor avea loc trei zile de concerte organizate de Radio ZU.

  zilele muncipiului si autobuzdul

  Discutiile au avut loc la sfarsitul sedintei Consiliului Local desfasurata miercuri. Viceprimarul Vasile Axinte a prezentat alesilor locali programul de activitati si bugetul.
  In acelasi context, consilierul Marius Pintilie a cerut ca activitatile pregatite pentru Zilele Pascaniului, ori sa fie comasate cu spectacolele Radio ZU ori sa fie anulate , in acest fel rezultand o economie de cateva miliarde de lei vechi la bugetul local.
  In replica alti consilieri au argumentat ca trebuie organizate ambele evenimente, mai ales pentru tinerii dornici de distractie.
  Mentionam ca Zilele Pascaniului vor avea loc in perioada 4-6 iulie iar spectacolele Radio ZU, in zilele de 27 – 29 iunie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  CL PASCANI, O NOUA SEDINTA EXTRAORDINARA

  Legislativul pascanean este convocat, din nou, in sedinta extraordinara pe 10 martie a.c., de la ora 14. Pe ordinea de zi sunt doar doua...

  Primăria Pașcani anunță un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă

  Primăria Municipiului Pașcani a anuntat printr-un comunicat de presa un program de colectare a deșeurilor voluminoase, în următoarea perioadă. In colaborare cu operatorul judetean,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI