1 C
Paşcani
duminică, decembrie 4, 2022
Array

Decizie controversată în dezbaterea C.L. Pașcani. Restricții de trafic pentru școlile de șoferi

Nemultumiri in randul instructorilor auto din Pascani in legatura cu decizia Comisiei de circulatie din cadrul Primariei Pascani de a interzice circulatia masinilor apartinand scolilor de soferi. Mai mult, in proiectul de hotarare, care va fi dezbatut si votat vineri, 29 noiembrie este scris ca masinile vor avea acces pe strazile din centrul orasului numai in ziua de joi, atunci cand in Pascani este zi de examen. Centrul orasului este tranzitat zilnic de zeci de masini cu inscriptia „Scoala”.

fara masini de sc de soferi

Unii instructorii mai spun ca in oras nu prea sunt strazi bune unde sa faca practica, iar mai mult decat atat, daca e permis accesul in centrul orasului numai in ziua de examen, cursantii nu vor cunoaste strada. In mod ironic, unul a spus ca o sedinta se va desfasura ca o plimbare prin centru, incercand sa-i explice cum ar trebui sa parcheze masina.

Motivul invocat de membrii Comisiei este acela ca ingreuneaza traficul si astfel s-a decis sa se blocheze circulatia lor pe strada Moldovei, Crinilor si Dragos Voda si intersectia strazilor Stefan cel Mare cu Nicolae Iorga.

Ramane de vazut dupa sedinta de vineri, 29 noiembrie, daca accesul va fi interzis sau nu mijloacelor auto ce apartin scolilor de soferi. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow