10.3 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Decizia AJF in urma incidentelor din Liga a Va: N.G. Blagesti exclusa din campionat

Dupa incidentele petrecute in etapa a 10 a din Liga a V Seria III, in doua partide Asociatia Judeteana de Fotbal Iasi, a luat o serie de decizii drastice.

Pentru partida dintre N.G. Blagesti – Vointa Motca unde jucatorii si suporterii de la Blagesti s-au napustit asupra centralului Cezar Ion Bocan si asupra tusierului Adrian Nistor au fost lute urmatoarele decizii: Echipa din Blagesti a fost exclusa din Campionatul Judetean si a fost amendata cu suma de 500 ron. Jucatorul celor de la Blagesti, Claudiu Anton care a jucat pe fals folosind legitimatia lui Andrei Anton, a fost suspendat 2 ani de zile si amendat cu suma de 500 ron.

La partida dintre Avantul Todiresti – Viitorul Harmanesti, unde echipa din Harmanesti s-a retras intr-un colt de teren refuzand sa mai joace s-au luat urmatoarele decizii. Meciul a fost castigat de catre echipa gazda la masa verde cu scorul de 3-0. Iar echipa oaspete a fost amendata cu suma de 200 ron iar terenul echipei gazda a fost suspendat 2 etape pentru incidentele de la pauza.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow