More

  Decizia AJF in urma incidentelor din Liga a Va: N.G. Blagesti exclusa din campionat

  Array

  Dupa incidentele petrecute in etapa a 10 a din Liga a V Seria III, in doua partide Asociatia Judeteana de Fotbal Iasi, a luat o serie de decizii drastice.

  Pentru partida dintre N.G. Blagesti – Vointa Motca unde jucatorii si suporterii de la Blagesti s-au napustit asupra centralului Cezar Ion Bocan si asupra tusierului Adrian Nistor au fost lute urmatoarele decizii: Echipa din Blagesti a fost exclusa din Campionatul Judetean si a fost amendata cu suma de 500 ron. Jucatorul celor de la Blagesti, Claudiu Anton care a jucat pe fals folosind legitimatia lui Andrei Anton, a fost suspendat 2 ani de zile si amendat cu suma de 500 ron.

  La partida dintre Avantul Todiresti – Viitorul Harmanesti, unde echipa din Harmanesti s-a retras intr-un colt de teren refuzand sa mai joace s-au luat urmatoarele decizii. Meciul a fost castigat de catre echipa gazda la masa verde cu scorul de 3-0. Iar echipa oaspete a fost amendata cu suma de 200 ron iar terenul echipei gazda a fost suspendat 2 etape pentru incidentele de la pauza.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet