18.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022

DECALOG PARLAMENTAR. Pentru Oameni. Pentru Firesc. (P)

Stimați ieșeni de pretutindeni,
În calitate de reprezentant al dumneavoastră în Camera Deputaților, vă prezint pe această cale Decalogul Parlamentar pe care l-am elaborat și pe care vi-l propun ca instrument principal de consultare, colaborare și dialog continue și reciproce pe parcursul următorilor patru ani în relația noastră:
Spune întotdeauna adevărul, indiferent cât te-ar costa acest lucru!
Caută mereu, indiferent de efortul pe care îl presupune, cele mai bune soluții exclusiv pentru cei pe care îi reprezinți!
A fi parlamentar nu este meritul tău, ci al celor care te-au ales. Nu uita niciodată asta!
Ești în serviciul deplin al celor care te-au ales și ești complet responsabil să asiguri și să garantezi transparență totală, cooperare, consultare și dialog permanente. Orice rezultat al consultării reprezintă deciziile echipei pe care o formezi cu cetățenii.
Rolul tău în Parlament nu reprezintă un statut sau o funcție, ci o misiune de responsabilitate maximă.
Gradul de încredere pe care cetățenii ți-l acordă este și trebuie să fie direct proporțional cu gradul de implicare și de respect pe care tu îl arăți față de nevoile și interesele acestora.
Nimic și nimeni nu este mai presus de angajamentul pe care l-ai făcut față de cetățenii pe care îi reprezinți.
Fă întotdeauna ce este necesar, nu ceea ce este mai ușor sau comod.
Este în regulă să spui că ai greșit, că nu știi sau nu poți. Recunoaște-ți și anunță-ți limitele, dar nu le folosi niciodată drept scuză pentru a nu munci, învăța și a nu dori să faci mai mult și mai bine.
Morala, etica, bunul-simț și respectul nu sunt niciodată o opțiune. Sunt definitorii pentru tot ceea ce ești și ce faci. 


Vă mulțumesc pentru încredere!
Deputat PSD de Iași,
Vasile Toma

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow