22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Debut de campanie, pentru alegerile parlamentare

 

Debut de campanie electorală pentru alegerile parlamentare la Paşcani. Ca şi la alegerile locale startul a fost dat de liberali în frunte cu Sorin Nacuta, aflat pe locul 5 pe lista pentru Camera Deputaţilor. Acţiunea a avut loc în acesta dimineaţa, în Piaţa Casei de Cultură.
Candidatul PNL a precizat că îşi propune să susţină proiectele de investiţii şi dezvoltare din colegiile pe care le reprezintă pentru crearea de noi locuri de muncă dar şi o serie de modificări legislative în domeniul fondului funciar cadastru şi al serviciilor publice.
Sorin Nacuta a precizat că nu vrea să facă promisiuni pentru a obţine voturi dar a subliniat că în calitate de parlamentar va lupta pentru că viaţa cetăţenilor să se schimbe în bine.
Pe lista de priorităţi a candidatului liberal se afla şi autostrada Iaşi Târgu Mureş, care ar urma să conecteze zona Moldovei de zonele mai bogate ale României.
Sorin Nacuta a vorbit şi despre reformarea clasei politice. El a precizat că s-a înscris în cursa electorală deoarece este nemulţumit de starea Pascaniului şi a ţării în general.
Alegerile generale vor avea loc pe 11 decembrie. Partidul Naţional Liberal se afla înscris pe poziţia 4 pe buletine de vot.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow