11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Debranşările continuă: Încă trei blocuri din Paşcani, fără apă

Debranşările de la reţeaua de apă continua la Paşcani, chiar dacă este canicula. Operatorul judeţean a întrerupt furnizarea serviciilor începând de ieri la blocurile A6 toate scările, P1 şi B10. Sunt afectaţi atât locatarii cât şi unităţile comerciale de la parterul blocului. La ultimul dintre ele la şase apartamente au fost făcute deja branşamente individuale iar la alte cinci lucrările sunt în desfăşurare.
Reprezentanţii societăţii spun că este singura soluţie pentru ai determina pe păşcănenii de la bloc să încheie contractele de furnizare la apă şi să îşi achite consumurile.
În aceeaşi situaţie se afla blocul C4 unde sute de familii stau fără apă de câteva săptămâni de zile. Până acum au fost încheiate contracte în 113 scări de bloc prin intermediul reprezentanţilor de scară sau cu branşamente individuale. În alte aproape 300 de scări de bloc, de un an de zile se consuma fără să fie facturata şi plătită. Asta deoarece locatarii vor contracte individuale fără branşamente individuale şi alte soluţii propuse de Apa Vital.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow