17.4 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022

De vineri încep controalele ANAF. Heiuș: Avem selectate 215 persoane. Cea mai mare sumă descoperită a fost de 22 de mil. lei

Şeful ANAF, Lucian Heiuş a declarat, miercuri, despre controalele la persoane fizice, că au deja selectați peste 200 de români la care se va intra în control începând cu 1 iulie.

El a precizat că suma cea mai mare descoperită a fost de 22 de milioane de lei.

Lucian Heiuş a afirmat că în privinţa controalelor la persoane fizice, anunţate de el, aceste persoane au fost identificate pe baza unui program informatic, pentru că inspectorii ANAF nu au cum să verifice milioane de CNP-uri.

”Am pornit de la ce prevede legea, am luat şi am verificat în prima fază venitul declarat al fiecărei peraoane, am accesat bazele proprii de date ale ANAF şi alte instituţii, la care ANAF are acces, ce maşini, bunuri imobile, clădiri apartamente, le cumpără, ne-am uitat în sistemul bancar cât a crescut conturile bancare ale persoanelor, cât au fost creditate societăţile comerciale, pentru că, din păcate, în România este un sport naţional, să îţi împrumuţi tu ca patron societatea şi cu sume foarte mari. Avem aces la aceste informaţii. Sunt sume mari de bani care apar că se creditează societăţile”, a afirmat şeful ANAF în emisiunea Talk News de la Profit News TV, potrivit News.ro.

Continuarea pe Stirile PRO TV 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow