10.1 C
Paşcani
luni, noiembrie 29, 2021

De supărare a dat foc la casă. Acum dorm sub cerul liber

De supărare a dat foc la casă. Acum dorm sub cerul liber

Incendiu de proporții în suburbia Sodomeni din Municipiul Pașcani. Pompierii au fost solicitați și au intervenit aproape două ore să stingă flăcările mari cu au cuprins o gospodărie. Proprietara a dat foc în urma unor discuții aprinse cu partenerul de casă. Vecinii au anunțat pompierii la 112 pentru a interveni de urgență. Acum, în plină iarnă, cei doi vor sta pe străzi pentru că locuința cu 3 camere s-a făcut scrum. Polițiștii au intrat și ei pe fir și fac cercetări. 

Flăcări mari au cuprins o gospodărie din Sodomeni în după amiaza zilei de luni, 12 februarie. În jurul orei 15:00, 10 subofițeri au intervenit cu două autospeciale pentru a stinge incendiul de la locuinta din apropierea centrului suburbiei.

Din primele cercetări se pare că femeia, din cauza discuțiilor aprinse și pe fondul consumului de alcool, a dat foc la bunurile din gospodărie și apoi a anunțat vecinii de ceea ce a făcut. În prima faza nimeni nu a crezut-o. Apoi în câteva momente pe uliță se auzeau mașinile de pompieri dar se simtea si fumul gros.

Până în jurul orei 17:00 pompierii au intervenit pentru a lichida focul. Acum, în urmă a rămas doar casa făcută scrum. Au ars – acoperișul, mobilierul din cele trei camere, electrocasnicele și îmbrăcămintea dar și instalația electrică.

“În data de 12.02.2018, ora 14:50, Secția de Pompieri Paşcani a intervenit în municipiul Paşcani, suburbia Sodomeni, strada Izvoarele, județul Iași pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Au ars: mobilierul din trei camere, trei paturi, două mese, şase scaune, două televizoare, un frigider, trei ferestre, trei uși, tavanele din scândură pe o suprafață de aproximativ 120 mp, instalația electrică aferentă locuinței şi astereala din lemn pe o suprafață de aproximativ 120 mp. Cauza probabilă a incendiului: folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.” a precizat Silvia Bolohan, purtător de cuvânt al ISU Iași. 

Polițiștii au venit și ei la fața locului și au început o anchetă pentru a stabli cu exactitate ce și cum s-a întâmplat.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI