More

  De mâine va ninge în toată ţara

  Array

  Meteorologii au avertizat că începând de miercuri dimineaţă şi până joi seara va ninge în toate judeţele şi se va depune strat de zăpadă îndeosebi în sud-vestul, centrul, nordul ţării şi în zona de munte, iar în regiunile estice şi la munte va fi vânt puternic.

  Potrivit avertizării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, miercuri vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi se va depune strat de zăpadă în sud-vestul, centrul, nordul ţării şi în zona de munte.

  În Moldova, Muntenia şi Dobrogea vor fi ploi, care în noaptea de miercuri spre joi se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare.

  Joi, 6 decembrie, va ninge în special în Moldova şi în zona Carpaţilor Orientali.

  Totodată, vântul va prezenta intensificări mai ales în regiunile estice şi la munte, cu viteze ce vor depăşi local 60 de kilometri pe oră.

  Avertizarea este valabilă în toată ţara, de miercuri, ora 6.00, până joi la ora 18.00.

  Prima zăpadă mai serioasă din acest an i-a prins nepregătiţi pe şoferi. Mai multe drumuri din nordul Moldovei au fost blocate de TIR-urile care au derapat din cauza poleiului. Zeci de şoferi au aşteptat ore la rând, pe câmp, să-şi poată continua drumul.

  Sursa www.economica.net

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp