19.2 C
Paşcani
luni, iunie 21, 2021
19.2 C
Paşcani
luni, iunie 21, 2021
Array

De luni începe Săptămâna “Şcoala Altfel”

Ultimele știri

Astăzi a fost ultima zi de şcoală în care se fac ore, înaintea vacanţei de primăvară. De luni, începe Săptămâna „Şcoala altfel”. Profesorii și elevii au pregătit sute de activități, de la cele eco, până la vizionări de filme sau strângere de fonduri pentru a ajuta pe cei aflați la nevoie.

Săptămâna „Școala Altfel” se desfășoară în perioada 18 – 22 aprilie. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației, vacanţa de primăvară este programată în perioada 23 aprilie – 3 mai. Cursurile vor continua de miercuri – 4 mai, până vineri – 24 iunie.  Vacanța de vară va începe sâmbătă, 25 iunie, și se va încheia duminică, 11 septembrie.

Cursurile claselor terminale din învățământul liceal se vor încheia pe 3 iunie, iar ale ultimei clase de gimnaziu, pe 17 iunie.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
19.2 ° C
21.1 °
17.8 °
96 %
2.3kmh
34 %
lun
25 °
mar
28 °
mie
29 °
joi
28 °
vin
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI