18.7 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 18, 2021
Array

De luni incepe din nou vanatoarea de caini. Iubitorii de animale trebuie sa se hotarasca daca ii salveaza, sau nu de la moarte

Au inceput lucrarile de reabilitate a padocului pentru cainii comunitari din Pascani. Administratia locala a inchiriat, din nou, spatiul care a fost folosit, pana acum, pentru acesta activitate iar muncitorii de la Servicul de Gospodarie Comunala au inewceput sa repare gardurile si platformele betonate.

Totodata stabilimentul ar urma sa fie cuplat la reteaua de curent electric, sa fie achizitionata o lada frigorifica pentru depozitarea mancarii si sa fie angajati paznici . Toate pregatirile vor dura cateva zile urmand ca de saptamana viitoare sa inceapa din nou colectarea cainilor de pe strazi si cazarea lor la padocul de la Blagesti.

In pararel, pe aceesi locatie, o asociatie de protectie a animalelor va amenaja un alt spatiu de cazare al cainilor fara stapan. Este vorba despre animalele care dupa perioada de 14 zile, in cazul in care n vor fi adoptate de cetateni, ar urma sa fie eutanasiate.

In acest caz asociatia ii va lua in ingrijire, pentru ai scapa de la moarte. Intelegerea intre reprezentantii primariei si cei ai asociatiei a fost agreata acum cateva zile tocmai pentru ca numarul cainilor care vor fi eutanasiati sa fie foarte mic si numai din randul celor agresivi, batrani sau bolnavi.

Mentionam ca incepand de luni, serviciul local de salubritate are sarcina de a prinde de pe strazi minim cate zece caini pe zi, astfel incat cel tarziu pana la sfarsitul anului aceatsa problema sa fie rezolvata.

Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI