13 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

De luni incepe citirea si verificarea apometrelor. Vezi cand trebuie sa fii acasa

Incep citirile apometrelor in apartamentele pascanenilor. Administratia locala a facut un program care urmeaza sa fie afisat in scarile de bloc. Totodata vor fi verificate sigiliile si aparatele de masura. Consumurile rezultate vor fi afisate asa incat fiecare sa stie cat are de achitat. Daca planul viceprimarului va functiona atunci urmeaza ca o societate sa semneze contractul de distributie pe baza caruia vor fi emise facturile.
Citirile vor incepe de luni, 19 ianuarie, intre orele 15.00 -20.00. La blocurile de pe strazile 1 Decembrie, 22 Decembrie, Aleea 1 Decembrie si Ceferistilor. Echipele vor fi formate din salariatii Primariei si cei de la Apa Vital si Prest Serv Apa . Ele vor citi atat consumurile de la intrarea in bloc cat si cele inregistrate de apometrele din apartamente.
Mentionam pascanenii nu si-au achitat consumurile de apa, din vara anului trecut si pana acum, pentru ca nu au putut incheia contracte individuale si nu au primit facturi, de la Apa Vital. In acesta situatie se afla locatarii de la peste 300 de scari de bloc, sumele de recuperat fiind de peste 1.6 milioane de lei. Din cauza nemultumirilor, la sfarsitul anului trecut, consilierii au anulat delegarea serviciilor, operatorului iesean. Drept urmare se asteapta ca in cateva saptamani de zile societatea Prest Serv Apa Pascani sa preia din nou furnizarea serviciilor de apa si canalizare iar Apa Vital sa plece din oras.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow