26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

De la 1 iunie expiră primele nume de domenii „.ro”. Ce pot face deţinătorii

Ultimele știri

Registrul român de domenii „.ro”, RoTLD, anunţă joi că din 1 iunie expiră primele nume de domenii „.ro” înregistrate înainte de 1 martie 2013, pentru care deţinătorii dreptului de folosinţă nu au achitat la timp contravaloarea serviciului de mentenanţă anuală.
„Domeniile înregistrate înainte de 1 martie 2013 vor fi programate la ştergere automată după 90 de zile. În această perioadă, domeniul respectiv este nefuncţional, iar pentru a deveni funcţional se poate efectua reînnoirea”, arată un comunicat al RoTLD.
Reprezentanţii RoTLD spun că reînnoirea domeniului poate fi efectuată pentru o perioadă de la 1 până la 10 ani.

„Serviciul de mentenanţă anuală este stabilită de partenerii RoTLD, ţinând cont că tariful practicat de Registrul RoTLD este de 6 euro/an, fără TVA – tariful oferit partenerilor acreditaţi ROTLD, iar serviciul de mentenanţă anuală nu se aplică retroactiv”, se menţionează în comunicat.

SURSA: MEDIAFAX

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.5 ° C
27.8 °
25.2 °
43 %
2.4kmh
21 %
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI