18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Elevii din Hîrlău „împreună impotriva violenței”

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

“Violenţa este arma celor slabi, toleranţa este arma celor puternici” acesta a fost sloganul sub care s-a desfăşurat a doua ediţie a Festivalului Toleranţei care a avut loc astăzi, 23 martie începând cu ora 10.00 la Clubul Copiilor din Hîrlău.

Peste 250 de elevi coordonaţi de cadrele didactice de la 14 şcoli partenere din oraş şi comunele învecinate au pregătit momente artistice prin care au încercat să transmită o invitaţie la toleranţă în săptămâna “Împreună împotriva violenţei” ce se desfăşoară în perioada 21 – 25 martie în toate unităţile de învăţământ din judeţ şi are ca scop prevenirea comportamentelor agresive şi a actelor de violenţă în şcoli.

Timp de 4 ore elevii au dansat, au cântat şi au spus poezii într-un cadru care îndeamnă la toleranţă şi prietenie.

Noutatea acestei ediţii a fost promovarea şi urmărirea gesturile frumoase, comportamentele de bun simt, în faţa cărora organizatorii au spus JOS PĂLĂRIA!
Ieri 22 martie 2016, cu prilejul Zilei gestului frumos, toate şcolile au marcat acest eveniment printr-un flashmob. Elevii au dat glas prieteniei şi acceptării diversităţii, centraţi fiind pe ce îi apropie de ceilalţi. Pentru această activitate în holul central al Colegiului Ştefan cel Mare din Hîrlău a fost amenajat un stand denumit “tonomatul prieteniei” unde au fost împărţite pliante cu mesaje pozitive.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI