11 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

De ce trebuie sa ceri bonul fiscal

Daca nu primiti bon fiscal pentru un produs cumparat, puteti sa nu il platiti. Nu este o gluma, ci face parte dintr-o ordonanta de Guvern data zilele trecute. Aceasta masura a fost luata pentru combaterea evaziunii fiscale dar si pentru buna organizare a Loteriei Bonurilor Fiscale care se va face anul acesta.

Loteria bonurilor fiscale ii pune in dificultate pe unii agenti economici. Potrivit unei ordonante de Guvern aprobata miercuri, cumparatorii care nu primesc bon de casa, pot refuza sa achite produsul achizitionat.
Pascanenii considera aceasta masura de bun augur, avand in vedere ca nu tot timpul au primit bon dupa ce au facut cumparaturi.

Unii chiar spera sa castige la loteria organizata de Ministerul Finantelor Publice. Le strang pe toate si au grija sa faca atent vanzatorul atunci cand nu primesc un bon.

Mentionam ca prima extragere la Loteria Bonurilor Fiscale va avea loc pe data de 13 aprilie, fondul de premiere fiind de un milion de lei.
Valoarea premiilor individuale se stabilește prin împărțirea fondului de premiere la numărul de bonuri fiscale revendicate în termen.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow