11.3 C
Paşcani
joi, septembrie 29, 2022
Array

De ce sunt trimişi la banca păşcănenii care vor achite facturile la Apa Vital

- Advertisement -

Nemulţumiri în rândul păşcănenilor care vor să îşi achite consumurile la apă. În fiecare zi se formează cozi de zeci de metri la casieria Apa Vital. Cei care vin primii au norocul să poata achita pe loc.

Restul sunt trimişi la banca sau la magazinele unse pot fi achitate facturile după care trebuie să se întoarcă la Apă Vital, să stea din nou la coadă pentru a fi înregistrate plăţile. Astfel de probleme apar doar la cei care au contractele încheiate prin intermediul reprezentanţilor de scară nu şi la cei cu contracte individuale să la societăţile comerciale.
Operatorul ieşean explica motivele pentru care s-a ajuns într-o astfel de situaţie. Casieriile nu pot încasa în fiecare zi mai mult decât 10.000 de lei în contul titularului facturii.

Altfel spus reprezentantul de scară chiar dacă face plăţile prin intermediul locatarilor nu poate achita la casierie mai mult de plafonul impus de lege.
Reprezentantul Apa Vital spune că astfel de probleme ar dispărea dacă locatarii de la bloc s-ar organiza în asociaţii de proprietari sau ar îndeplini condiţiile pentru încheierea de contracte individuale.
Menţionăm că după căţea luni de zile de când consilierii au hotărât definitiv delegarea serviciilor de apă şi canalizare, campania de încheiere a contractelor a fost finalizată, cu excepţia a două blocuri: fostul cămin de nefamilişti de la Remar şi câteva familii de la blocul B3.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow