More

  De ce s-a aruncat în faţa trenului tânărul din Ruginoasa

  Array

  Şoc şi groază în comuna Ruginoasa după ce un tânăr de 16 ani s-a aruncat în faţa trenului în zona gării din Ruginoasa. Unii oamenii cred că tragedia avut loc în urma unui conflict avut între el şi tatăl său, alţii spun că băiatul a fost ameninţat de părinte că dacă mai vine acasă îl omoară. Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut nenorocirea.

  Tragedie la Ruginoasa. Un tânăr a murit după ce s-a aruncat în faţa trenului. Nefercitul moment a avut loc în seara zilei de joi, 10 decembrie, în zona Gării din Ruginoasa. Chiar dacă mecanicul de locomotivă a dat semnale sonore, tânărul nu s-a ferit din calea trenului și a fost luat din plin. A fost făcut bucăți. În urma apelului la 112 polițiștii au venit la fața locului. Acesta a fost transportat la IML Iaşi, în urma cercetărilor făcute, soţii Cotovanu au mers la morgă şi au identificat cadavrul ca fiind al fiului lor Daniel, în vârstă de 16 ani.

  Locuitorii comunei au auzit de nenorocirea ce a avut loc în jurul orei 19.43. Ei sunt îngroziţi de cele întâmplate. Unii oameni spun că băiatul a fost împins să facă acest gest, după ce a fost ameninţat de tatăl sau să nu mai vină acasă, că îl va omorî. Oamenii refuză să vorbească în faţa camerei de luat vederi sau în faţa jurnaliştilor de frică bărbatului cunsocut în comună ca scandalagiu şi bătăuş.

  Alţii spun că scandalul în familie s-a declanşat după ce poliţişti de la TF au fost acasă la ei, pentru că băiatul ar fi avut legătură cu scandalul din Gară, din seara de 7 decembrie. Mai mult, membrii familiei aflați atunci acasă au fost bătuți.

  vezi și articolul acesta

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  Tânăr prins la furat într-un magazin din Târgu Frumos

  La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii Poliţiei Oraşului Tg. Frumos au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui magazin din Tg. Frumos, despre faptul...

  Cine sunt cei doi polițiști care au ajutat în trafic gravida din zona Pașcani – VIDEO

  Gestul politistilor rutieri care au ajutat doi soti din preajma Pascaniului, pe cale sa devina din nou parinti, sa ajunga mai repede la o...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI