Array

De ce refuza Apa Vital sa participe la sedinta despre statia de epurare din Pascani

Apa Vital nu participa la dezbaterile programate maine in cadrul sedintei extraordinare convocate de consilierii pascaneni din opozitie, de la ora 14.00.
Operatorul iesean a fost invitat chiar de catre unul dintre initiatorii acestei intalniri de urgenta, consilierul PNL Marius Pintilie pentru a fi gasita o solutie in legatura cu facturarea si incasarea serviciilor de epurare In replica conducerea societatii iesene sustine ca nu are nici o legatura cu activitatea statiei de epurare aflata in exploatarea PSA Pascani. Mai mult reprezentantul Apa Vital spune ca astfel de hotarari trebuie votate cu maxima responsabilitate.

,,Dle Pintilie,
Am dat curs in trecut la toate actiunile organizate de catre Dvs (intruniri publice, comisii, dezbateri, discutii pe marginea delegarii serviciului de alimentare cu apa si canalizare) actiuni care nu au avut nici o finalitate! Am fost acolo doar ptr o executie publica, nu am fost lasati sa ne expunem ideile si punctele de vedere, prezenta si presiunea maselor fiind mult mai importanta pentru dvs in detrimentul argumentelor legale, tehnice si economice! Convocare din atasament nu poarta antetul PM Pascani (nu este nicio problema) nu are viza de legalitate (aspect minor), este semnata doar de 7 consilieri si contine doua subiecte ce nu privesc activitatea APAVITAL.
Cred ca absolut din greseala ati trimis catre APAVITAL aceasta invitatie!
Activitatea statiei de epurare aflata in administrarea PSA nu ne priveste, dealtfel dupa mai bine de 2 (doi) ani de discutii nenumarate si de comisii (din care ati facut parte!) ar fi trebuit sa intelegeti cum functionam si de ce activitati raspundem!
Raspunderea activitatii PSA o poarta DOAR Consiliul Local al Mun Pascani si atunci cind votati in cadrul acestuia diferite hotarari, ati putea sa faceti, dovada acestei RESPONSABILITATI!” se arata in raspunsul semnat de Mihai Dorus, reprezentantul Apa Vital Iasi
Mentionam ca in sedinta programata maine , la cererea consilierilor, primarul Dumitru Pantazi ar urma sa prezinte un raport cu privire la demersurile privind organizarea unei licitatii pentru delegarea serviciilor de apa si canalizare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...