-1.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

De când vor fi operate cursele aeriene Iaşi-Timişoara şi de la cât pornesc preţurile biletelor

Incepand din 25 martie 2018, locuitorii Moldovei vor avea ocazia sa calatoreasca, de la Aeroportul Iasi, pe ruta directa IAŞI – TIMIŞOARA si TIMIŞOARA – IAŞI. Ruta interna va fi operata de compania TAROM, cu o frecventa de patru zboruri pe saptamana, dupa urmatorul orar:

 (IAS) 08:30 – 10:20 (TSR)  – in zilele de luni, miercuri si joi

(TSR) 10:45 – 12:25 (IAS)  – in zilele de luni, miercuri si joi

(IAS) 13:30 – 15:20 (TSR)  – in zilele de duminica

(TSR) 15:45 – 17:25 (IAS)  – in zilele de duminica

„Compania TAROM lansează noi rute interne între IAŞI – TIMIŞOARA si CLUJ – TIMIŞOARA, oferind astfel pasagerilor sai noi oportunitati de calatorie prin intermediul zborurilor directe. Aceste noi zboruri reprezinta un prim pas al unui proiect ambitios de operare intre punctele interne ale Romaniei, proiect initiat in anul Centenarului, prin compania nationala a Romaniei”, a transmis compania TAROM.

 „Ne bucura nespus vestea ca pasagerii nostri vor avea din nou ocazia sa calatoreasca mai facil in Vestul tarii, ruta Iasi-Timisoara-Iasi fiind un suport pentru mediul de afaceri, mediul cultural si cel academic. Totodata, o astfel de legatura reprezinta o sansa in plus pentru dezvoltarea economica a Moldovei. Multumim partenerului nostru TAROM pentru deschidere si sustinerea unor proiecte ce aduc prosperitate si plus valoare comunitatii noastre”, a declarat conducerea Aeroportului Iasi.

Pasagerii isi pot achizitiona bilete la preturi ce pornesc de la 40 EUR (pe segment de zbor), iar rezervarile se pot face pe site-ul companiei: www.tarom.ro, dar si de pe varianta mobila a site-ului www.tarom.ro sau prin agentiile proprii si partenere TAROM. In pretul biletului sunt incluse:

  • Transportul bagajului de cala in limita maxima de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mana
  • Check-in in aeroport, la kiosk, online si pe mobil
  • Catering la bordul aeronavei

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow