21.7 C
Paşcani
miercuri, septembrie 28, 2022
Array

De 1 decembrie, voluntarii din Pașcani vor susține educația

- Advertisement -

Ziua de 1 decembrie nu este doar o zi liberă pentru voluntarii din Pașcani, care s-au gândit că a fi român înseamnă în primul rând a ajuta. De aici a venit ideea unui proiect care urmărește să încurajeze educația și în același timp să pună în lumină valorile naționale.

Câțiva voluntari de la asociațiile din Pașcani vor să demonstreze că sunt români pe 1 decembrie, ajutându-i pe cei din jur și promovând importanța educației. Sub motto-ul ” Sunt român, susțin educația!” Asociația ”Lumină și dar” va organiza în perioada 1-4 decembrie o acțiune filantropică pentru a strânge rechizite, pe care apoi să le dăruiască copiilor care au posibilități materiale reduse.

Acțiunile de colectare se vor desfășura astfel: pe 1 decembrie între orele 9.00-13.00 la Clubul Copiilor și la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” , iar în perioada 2-4 decembrie cine mai dorește să doneze rechizite sau cadouri pentru copiii de care au grijă voluntarii de la ”Lumină și Dar”, poate veni la sediul asociației, aflat în incinta clădirii ”Constructorul”, în intervalul 9.00-17.00.

Precizăm că pentru a susține apartenența și valorile naționale, voluntarii implicați în proiect îi vor recompensa într-un mod inedit, pe cei care vor veni să doneze de 1 decembrie, rechizite pentru copilașii sărmani.

Pentru o mai bună organizare a activităților de colectare, profesorii sunt invitați să se implice pentru a-i însoți pe elevii lor la centrele de colectare anunțate, iar cei care doresc detalii suplimentare vor putea lua legătura cu voluntarii implicați, pe pagina de facebook a evenimentului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow