More

  De 1 decembrie, voluntarii din Pașcani vor susține educația

  Array

  Ziua de 1 decembrie nu este doar o zi liberă pentru voluntarii din Pașcani, care s-au gândit că a fi român înseamnă în primul rând a ajuta. De aici a venit ideea unui proiect care urmărește să încurajeze educația și în același timp să pună în lumină valorile naționale.

  Câțiva voluntari de la asociațiile din Pașcani vor să demonstreze că sunt români pe 1 decembrie, ajutându-i pe cei din jur și promovând importanța educației. Sub motto-ul ” Sunt român, susțin educația!” Asociația ”Lumină și dar” va organiza în perioada 1-4 decembrie o acțiune filantropică pentru a strânge rechizite, pe care apoi să le dăruiască copiilor care au posibilități materiale reduse.

  Acțiunile de colectare se vor desfășura astfel: pe 1 decembrie între orele 9.00-13.00 la Clubul Copiilor și la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” , iar în perioada 2-4 decembrie cine mai dorește să doneze rechizite sau cadouri pentru copiii de care au grijă voluntarii de la ”Lumină și Dar”, poate veni la sediul asociației, aflat în incinta clădirii ”Constructorul”, în intervalul 9.00-17.00.

  Precizăm că pentru a susține apartenența și valorile naționale, voluntarii implicați în proiect îi vor recompensa într-un mod inedit, pe cei care vor veni să doneze de 1 decembrie, rechizite pentru copilașii sărmani.

  Pentru o mai bună organizare a activităților de colectare, profesorii sunt invitați să se implice pentru a-i însoți pe elevii lor la centrele de colectare anunțate, iar cei care doresc detalii suplimentare vor putea lua legătura cu voluntarii implicați, pe pagina de facebook a evenimentului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  Lege pentru colectarea selectivă a frunzelor. Amenzi usturătoare pentru gospodarii care mai dau foc la frunze în curte

  Ştiţi mirosul de la ţară, din fiecare toamnă şi primăvară, când oamenii îşi fac curat în grădini şi ard vegetaţia uscată? Luaţi-vă adio de...

  Cum va fi recuperată materia predată în timpul şcolii online. Profesorii, plătiţi cu 100 de lei pe oră

  Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că Ministerul pregăteşte o OUG care prevede organizarea de ore, cu prezenţa fizică a elevilor, pentru recuperarea materiei pierdute...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI