17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022
Array

Datele pacienților preluați de Ambulanță vor fi raportate exclusiv de pe tabletă

Datele vor fi introduse de echipaj în tabletele livrate de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.
Începând de la 1 martie, fişele pacienţilor nu vor mai fi completate pe hârtie de către personalul echipajului medical, ci se va trece la raportarea digitală prin intermediul tabletelor cu care au fost dotate serviciile medicale de urgenţă încă din luna septembrie a anului trecut.
Această schimbare a fost precizată de Raed Arafat încă de la sfârşitul lunii ianuarie, cu menţiunea că sistemul digital de raportare depăşeşte o rată de 90% şi că până la sfârşitul acestei luni se va încerca folosirea ca sistem principal de raportare.

„Încercăm ca de la 1 martie să ajungem către oprirea utilizării hârtiei în sistem, vom scoate treptat hârtia şi vom folosi doar sistemul digital de raportare. Fişele pacienţilor nu vor mai fi completate pe hârtie. Nu suntem primii care facem acest lucru, sunt foarte multe ţări în care nu se mai foloseşte hârtia nici pe ambulanţe, nici în UPU, ci se folosesc doar raportări digitale. Sper ca acest sistem să intre în utilizare maximă din martie“, a precizat Raed Arafat.

Continuarea pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow