16.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 18, 2021
Array

Daruri pentru sportivii păşcăneni de la Belodedici şi Vlădoiu

Sportivii pascaneni legitimati la cele doua cluburi din municipiu au primit ieri mingi de la fotbalisti de renume. Belodedici si Vladoiu, impreuna cu directorul Federatiei Romane de Fotbal au fost cei care le-au facut aceasta surpriza, juniorilor.
ivan

Copiii care joaca fotbal la cluburile din Pascani, au fost chemati ieri pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi. In pauza dintre meciul CSMS Iasi cu FC Clinceni, juniorii au primit 30 de mingi de la Ion Vladoiu, Miodrag Belodedici si Ciprian Paraschiv. La eveniment a participat si conducerea clubului municipal impreuna cu antrenorul Marian Ivan. Actiunea face parte dintr-un program demarat de Federatia Romana de Fotbal, intitulat sugestiv, “Mingea e in terenul tau”. Sportivii aflati la inceput de drum au ramas uimiti de aceasta surpriza.

Programul demarat de F.R.F. abia a inceput si are menirea de a ajuta echipele de copii si juniori ale membrilor afiliati sa-si desfasoare activitatea in conditii cat mai bune. In toata tara, vor ajunge 15.000 de mingi.

Mentionam ca un astfel de program s-a desfasurat in perioada 2010-2013, cand UEFA (Uniunea Asociatiilor de Europene de Fotbal) a construit mai multe terenuri de sport si a dat mingi cluburilor.

DE LA ACELAȘI AUTOR

11 milioane lei, imprumut pentru cimitirul mic si Piata Vale. Dediu: „Primarul Câțu”, nici un leu de la Guvern sau UE

Municipiul Pascani se imprumuta de la Trezoreria Statului pentru doua investitii importate. Solicitarea primarului Marius Pintilie a...

Baza sportiva din mlastina ramane abandonata

O cladire construita in bataie de joc, in mlastina, in timpul mandatului fostului primar liberal Grigore Craciunescu...

Un nou consilier local, de la PNL. Dan Zagan isi da demisia, pentru un post de functionar public

Legislativul pascanean va avea un nou consilier, din partea organizatiei locale a PNL. Este vorba despre Alexandru...

Achizitii pe banda rulanta pentru Gospodaria Comunala si Sere

Administratia locala din Pascani cheltuieste o avere pentru schimbarea parcului auto folosit de Serviciul de Gospodarie Comunala....

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI