12.4 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022

Daruri pentru familii nevoiase din partea politistilor pascaneni – FOTO

- Advertisement -

Mos Craciun si-a gasit ajutoare la Pascani. In apropierea sarbatorilor de iarna, politistii de la Politia Municipiului au adus bucurie pentru doua familii greu incercate de soarta, una din suburbia Bosteni si una din localitatea Harmanesti.

La prima dintre ele, familia Ratoi, sase copilasi cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, care au ramas doar cu mama, ii asteptau cuminti in geam. Oamenii legii le-au adus de toate, pentru ca sarbatorile sa fie mai bogate.

Mai mult, seful adjunct al Politiei Municipiului, subcomisarul de politie Ionut Carp, i-a dat mamei si un plic cu o suma de bani, din partea oamenilor legii pascaneni.

Gestul lor a insemnat foarte mult pentru familia Ratoi. Cei sase copii au ramas orfani de tata in urma cu doi ani, iar mama face tot posibilul pentru a le asigura un trai de viata decent.

Si la Harmanesti, familia s-a bucurat nespus de cadourile primite. Cei mici au inceput sa caute dulciuri si au deschis imediat o cutie cu jeleuri.

Mentionam ca politistii ieseni vor merge vineri, 21 decembrie, sa duca daruri la Scoala Gimnaziala din Ruginoasa, iar in ajun de Mos Craciun, 24 decembrie, copiii oamenilor legii de la Politia Municipiului Pascani vor primi si ei cadouri.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow