Array

Daruri pentru bebeluși din partea unei pășcănence cu suflet mare. Conducerea Spitalului Municipal i-a interzis să intre în spital

O tânără din Pășcani a rămas dezamăgită de gestul făcut de managerul Spitalului din Pașcani. Încărcată cu sute de kg de produse și hăinuțe pentru bebeluși, femeia a venit la sediul unității medicale pentru a face o bucurie proaspetelor mămici. Însă, s-a trezit cu refuzul categoric de a dărui pachetele. După minute de consultări, pachetele au ajuns la părintele Cristea, iar doritorii pot lua  legătura preotul paroh. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT. 

Bianca are 22 de ani și de câteva luni trăiește experiența și bucuria de a fi mămica unui băiețel. În urmă cu ceva timp s-a gândit să ajute proaspeții părinți cu posibilități financiare reduse prin a le dăruit produse utile în creșterea bebelușilor dar și hăinuțe noi. Astfel a demarat o campanie pe rețelele de socializare și a reușit să strângă în scurt timp, de la mămicile din Anglia, geamantane încărcate cu tot felul de lucrușoare – pudre, creme, scutece, hainuțe etc.

Acestea au fost aduse în țară, iar astăzi când a vrut le doneze bebelușilor de la Materinitatea din Pașcani, Bianca a fost respinsă de conducerea Spitalului pe motiv că îi trebuie un aviz de la Ministerul Sănătății.

A rămas dezamăgită de cele întâmplate, însă s-a găsit o rezolvare. Pachetele au fost date părintelui Dumitru Cristea, cel care are în grijă mai multe persoane, de la copii până la bătrâni. Astfel, cei în cauză pot apela la preotul paroh pentru a primi ce produse au nevoie. De asemenea, Bianca poate fi contactată pe Facebook, la adresa https://www.facebook.com/nechifor.bianca.5?fref=ts acolo unde doritorii pot ține legătura cu ea pentru a obține, în mod gratuit, produse și hăinuțe pentru bebeluși.

Menționăm că, în urmă cu câteva luni, o altă femeie a dăruit zeci de pachete mămicilor ce se aflau internate cu bebelușii la Spitalul din Pașcani. Tot în urmă cu câteva luni o Asociaţie din Belgia a donat o tonă de haine, jucării şi dulciuri copiilor din Moţca şi Centrul de plasament “Sf. Stelian” din Paşcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...